Zingen, spreken, snookeren

vrijdag 20 oktober 2006 20:38

Om 8:00 uur staat er alweer een taxi voor de deur. Ik word (samen met Rita, die we onderweg oppikken) naar Hoofddorp gebracht, waar ik in een kerkgebouw de gospelzanger Kees Kraayenoord ontmoet. Kees start binnenkort met zijn ‘Hope Tour’ door Nederland en wil graag samenwerken met de ChristenUnie. Ik spreek een videoboodschap voor het publiek in en we spelen en zingen samen het prachtige lied ‘Light of the World’. De opnamen daarvan zullen tijdens de concertavonden worden vertoond. Ontzettend leuk om te doen! We genieten allebei van dit eenmalige (?) gezamenlijke optreden.

Door naar Amsterdam, naar de Volkskrant. Onze campagneleider Henk van Rhee haakt daar aan en gedrieën hebben we een gesprek met de redactie van de Volkskrant. Dit soort ‘off the record’-gesprekken zijn vooral nuttig om elkaar beter te leren kennen. Natuurlijk zijn hoofdredacteur Pieter Broertjes en zijn team geïnteresseerd in de verkiezingsstrategie van de ChristenUnie en in onze verwachtingen voor 22 november én voor de kabinetsformatie daarna. Zonder al onze kaarten op tafel te leggen valt daar best een en ander over te vertellen.

Na een korte rondleiding door de redactieburelen pakken we de metro naar Centraal Station. In Utrecht zie ik dat ik met de trein veel te laat zal zijn voor de volgende afspraak en dus neem ik daar een taxi. Iets na half vier arriveer ik bij het snookercentrum in Woerden, waar ik eerst poseer voor de fotograaf van HP/De Tijd en daarna aan de snookertafel opnamen maak met een ploeg van het NCRV-programma ‘Man bijt hond’. Ze zijn zelf ook te laat, waardoor ik gelegenheid heb om met de eigenaresse Willy een partij te spelen. Later speel ik tegen Willem Lucht, lokaal politicus te Zwolle, die mij ondertussen een aantal vragen stelt.
Zowaar met eten thuis. ’s Avonds met Liesbeth naar onze stijldansles; dat zal voorlopig wel de laatste keer zijn…
Labels
André Rouvoet

« Terug

Reacties op 'Zingen, spreken, snookeren'

Sahu, Ms. (Sneha) [976193]
Geplaatst op: 12-04-2016 14:06
Sahu, Ms. (Sneha) [976193]
Geplaatst op: 12-04-2016 14:08
Sahu, Ms. (Sneha) [976193]
Geplaatst op: 12-04-2016 14:10
Sahu, Ms. (Sneha) [976193]
Geplaatst op: 12-04-2016 14:12

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2006 > oktober