Eerste Hulp bij Stemwijzeruitslag

eerste hulp bij stemwijzer
CU logo onder elkaar blauw
Door Webredactie op 15 maart 2017 om 12:34

Eerste Hulp bij Stemwijzeruitslag

Nietsvermoedend vulde je de Stemwijzer in. En toen kwam daar opeens ChristenUnie uit… Wat nu?!

Laat je ogen rustig uit tollen. Kalmeer je ademhaling. Als christenen zeggen we dan: er is hoop!

Punt is: blijkbaar zijn wij het behoorlijk eens en hebben we ongeveer hetzelfde plaatje voor ogen als we denken aan de toekomst van Nederland. Dat is hoopvol. Jij had niet verwacht op de ChristenUnie uit te komen, toch delen we een visie voor dit land.

We werken als ChristenUnie vaak samen met mensen uit heel andere achtergronden. Het gaat ons om de inhoud. Als je vergelijkbare idealen hebt, stap je over eventuele vooroordelen heen en help je dit land verder.

Straks na de verkiezingen moeten waarschijnlijk vier, vijf of zelfs zes partijen een coalitie vormen. Bij veel mogelijke samenstellingen zit de ChristenUnie. Onze volksvertegenwoordigers hebben veel invloed: één van hen bleek zelfs de meest effectieve van alle 150. En in de afgelopen vier jaar konden we heel veel concrete resultaten boeken. Klinkt goed? Kijk hier voor onze standpunten & kandidaten

Een stem op de ChristenUnie telt dus dubbel en dwars mee. Het is niet in alle gezelschappen even stoer om te zeggen dat je ChristenUnie stemt, maar hé, het is ook wel weer prettig eigenwijs.

Labels: