Vacatures Landelijk Bestuur

Vanwege het ontstaan van enkele vacatures in het  Landelijk Bestuur van de ChristenUnie zoeken wij drie nieuwe

Leden van het Landelijk Bestuur

Is het bestuurslidmaatschap misschien iets voor jou? Ben jij de persoon die op eigentijdse wijze samen met de andere bestuursleden leiding wil en kan geven aan de strategische koersbepaling van de ChristenUnie voor de komende jaren?

Als bestuurslid van de ChristenUnie bevind je je in het hart van de christelijke politiek en lever je een bijdrage aan het versterken van de christelijke beweging in Nederland. In deze uitdagende functie leg je de verbinding tussen politiek en samenleving op Europees, landelijk, provinciaal en lokaal niveau. Je geeft jouw geloof betekenis door het versterken van een krachtig christelijk geluid in deze maatschappij en door het verbinden van christenen die zich willen inzetten voor een sterke samenleving.

Het Landelijk Bestuur streeft naar een herkenbare afspiegeling van de samenleving en de achterban in haar bestuur. Het is onze overtuiging dat een divers team inspireert en bijdraagt aan de inzet en overtuiging van de ChristenUnie. Bestuursleden met verschillende achtergronden, denkwijzen, kwaliteiten en inzichten vullen elkaar aan en versterken elkaar.

Voor meer informatie verwijzen we naar het profiel van het bestuur  (PDF).

Reageren

Je kunt solliciteren via het sollicitatieformulier tot uiterlijk maandag 27 mei 2024, 9.00 uur. De selectiegesprekken vinden plaats tussen 10 en 29 juni, besluitvorming in het Landelijk Bestuur staat gepland in september en de formele benoeming vindt plaats op het najaarscongres.

Indien je nadere inlichtingen wenst kun je contact opnemen met Ankie van Tatenhove (voorzitter Landelijk Bestuur, Ankievantatenhove@christenunie.nl) of Mart Keuning (politiek secretaris Landelijk Bestuur, Martkeuning@christenunie.nl). Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met de secretaresse van de selectiecommissie Bianca van der Horst via biancavanderhorst@christenunie.nl of 033-4226969. Uiteraard behandelen we jouw sollicitatie met discretie.

Solliciteren