Berichten geschreven door Paul Blokhuis

 1. Daklozen.jpg
  paulblokhuis_staatssecretaris.jpg
  Door Paul Blokhuis op 22 december 2021

  Iedereen moet kunnen meedoen

  Begin 2022 komt aan een bijzondere periode in mijn leven een einde. Met veel dankbaarheid kijk ik terug op de afgelopen vier jaren als bewindspersoon.

  Lees meer over "Iedereen moet kunnen meedoen"

  Labels:

 2. Dakloze.jpg
  paulblokhuis_staatssecretaris.jpg
  Door Paul Blokhuis op 5 juni 2020

  10.000 keer thuiskomen

  Thuiskomen. Met een sleutel van je eigen kamer, woongroep of huis en daar dan op de bank ploffen. Thuis zijn. Een potje koken en in je eigen bed slapen. Je thuis voelen. Een plek die eigen is, een plek waar jij hoort.

  Lees meer over "10.000 keer thuiskomen"
 3. Bedelen.jpg
  paulblokhuis_staatssecretaris.jpg
  Door Paul Blokhuis op 23 april 2020

  Een plek om thuis te zijn

  ‘Blijf zoveel mogelijk thuis’, is het devies van de overheid tijdens de coronacrisis. Dat is in het belang van ieders gezondheid. Maar wat als je geen eigen thuis hebt? Geen dak boven je hoofd? Voor zo’n veertigduizend mensen is dit de harde realiteit. Deze crisis maakt eens te meer duidelijk dat we de hulp voor deze kwetsbare groep dak- en thuislozen nog onvoldoende op orde hebben. Dak- en thuislozen hebben het nu extra zwaar. Ik wil ze niet vergeten. Gemeenten werken met steun van het kabinet hard aan het hulp bieden aan deze groep, ook tijdens deze coronacrisis. 

  Lees meer over "Een plek om thuis te zijn"
 4. Dakloos
  paulblokhuis_staatssecretaris.jpg
  Door Paul Blokhuis op 14 maart 2019

  Perspectief en hoop voor hun toekomst

  Iedereen moet kunnen meedoen. Dat is mijn belangrijkste drijfveer in mijn werk als staatssecretaris. Helaas is meedoen niet voor iedereen vanzelfsprekend. Een groep jongeren gaf mij een paar maanden geleden een zwerfkei waarmee ze aandacht vroegen voor de positie van zwerfjongeren.

  Lees meer over "Perspectief en hoop voor hun toekomst"