Over Debatteren - online training (18 nov en 2 dec 2020)

Door de coronacrisis nam het digitaal vergaderen een vlucht. In gemeenteraden, waterschappen en Provinciale Staten deden we ervaring op in het digitale debat. Van “U staat nog op mute!” naar geroutineerd “IR” in de chatfunctie van het digitale vergadersysteem tikken als je een interruptie wilt maken: we hebben behoorlijke stappen gezet met elkaar!

Maar om het digitale debat levendig te houden is er meer nodig dan het systeem van digitaal vergaderen begrijpen. Je merkt dat er online oppervlakkiger gedebatteerd wordt, de toon vaak matter is en het moeilijker is echt contact te maken met elkaar. De democratische besluitvorming verdient beter! Daarom bevat deze online debattraining naast vertrouwde elementen uit de bestaande debattraining ook nieuwe elementen die je helpen bij digitale meetings.

In twee avonden van 2,5 uur interactieve training leer je de basisvaardigheden van het debatteren zoals het krachtig neerzetten van standpunten en het voeren van een heldere argumentatie, en daarnaast leer je om goed gebruik te maken van de mogelijkheden die er digitaal zijn. Je oefent veel in kleine groepen in breakout rooms.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnemer (ik kan de kosten declareren) € 100,00
Deelnemer (ik kan de kosten niet declareren) € 70,00

Deel met anderen