Over Trainingsdag PS/WS2023 (5 november 2022)

Hoe onderscheiden we ons van andere partijen? Hoe maak je je verhaal tastbaar voor de kiezer? En hoe val je op in al het verkiezingsgeweld?

Al deze onderwerpen en nog veel meer komen aan bod op de landelijke trainingsdag voor de PS/WS-verkiezingen. 

Zo worden de dilemma's geschetst waar deze verkiezingen over gaan én spreken we met Mirjam Bikker en elkaar door over een benadering van deze dilemma’s vanuit het gedachtegoed van de ChristenUnie. Vervolgens zijn er allerlei praktische workshops voor de verschillende doelgroepen: kandidaten van waterschappen en PS / leden campagneteams / PU-besturen. En natuurlijk is er volop tijd om elkaar te ontmoeten, te inspireren en dingen af te stemmen. Aan het eind van de dag ga je vol inspiratie en ideeën naar huis voor jullie eigen campagne in de Provincie of het Waterschap!

Extra leuk: alle lijsttrekkers kunnen deze dag GRATIS een professionele portretfoto laten maken voor de campagne! 

Deelnemersbijdrage

Het organiseren van deze Trainingsdag kost € 40,- à € 50,- per persoon. We willen dat een deelnemersbijdrage voor niemand een drempel hoeft te zijn om mee te doen, daarom is er een keuze in de hoogte van de deelnemersbijdrage. Je kunt bij aanmelding kiezen tussen een bijdrage van € 10,00 (voor provincies met heel weinig geld) tot € 60,00 voor deelname aan deze dag. Voel je vrij om te geven wat je kunt missen. 

Aanmelden kan tot uiterlijk 31 oktober

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnemersbijdrage € 10,00 € 10,00
Deelnemersbijdrage € 30,00 € 30,00
Deelnemersbijdrage € 40,00 € 40,00
Deelnemersbijdrage € 50,00 € 50,00
Deelnemersbijdrage € 60,00 € 60,00