Berichten over corona

 1. Coronavirus visualisatie.jpg
  Mirjam Bikker blog portret.jpg
  Door Mirjam Bikker op 23 februari 2021 om 11:27

  Verlenging tijdelijke coronamaatregelen

  Afgelopen vrijdag de avondklok en vandaag de verlenging van de Tijdelijke wet maatregelen Covid-19. Het onderwerp van deze dagen bepaalt ons bij de ernst van deze tijd, de gevolgen van de Corona-pandemie zijn heftig.

  Lees verder
 2. Amsterdam skyline.jpg
  Mirjam Bikker blog portret.jpg
  Door Mirjam Bikker op 19 februari 2021 om 14:30

  De avondklok

  Het zijn barre tijden waar we als samenleving doorheen trekken. De strijd tegen het corona-virus vraagt veel en vraagt veel meer uithoudingsvermogen dan we vorig jaar hadden kunnen bedenken. Het is een harde tijd en elke keer dat we weer een stap moeten zetten om het virus te beteugelen, voelen we dat steeds indringender.

  Lees verder
 3. Vliegtuig
  Mirjam Bikker blog portret.jpg
  Door Mirjam Bikker op 8 januari 2021 om 14:48

  Testverplichting inreizen

  De Corona-pandemie is er wereldwijd en de cijfers onderstrepen de ernst. Het aantal besmettingen blijft toenemen en tot ons verdriet ook het aantal mensen dat ernstig ziek raakt of ten gevolge van Corona overlijdt.

  Lees verder
 4. Coronavirus Covid-19 visualisatie.jpg
  Maarten Verkerk blog portret.jpg
  Door Maarten Verkerk op 26 oktober 2020 om 15:30

  De coronawet

  Onze fractie is onder de indruk van de vele mails en oproepen die zij heeft gekregen. Sommige waren heel persoonlijk. Met veel emotie. Andere kenmerkten zich door standaardformuleringen. En weer andere vielen op door verdachtmakingen, gevaarlijke frames en minder fraai taalgebruik. 

  Lees verder