Crisis, what crisis?

vrijdag 10 september 2004 23:41

's Middags woon ik het verhoor van Wim Kok door de commissie-Duivesteijn bij. Arie doet dit verhoor en dat gaat hem uitstekend af.

Geen vergaderdag, toch de hele dag in Den Haag. Het plan is om flink te werken aan een eerste aanzet tot een bijdrage aan de Algemene Politieke Beschouwingen, maar er zijn zoveel andere dingen te doen dat ik er nauwelijks aan toe kom. 's Middags woon ik het verhoor van Wim Kok door de commissie-Duivesteijn bij. Arie doet dit verhoor en dat gaat hem uitstekend af. Kok erkent op Aries vragen dat hij druk op de PvdA-fractie heeft uitgeoefend om geen steun te geven aan een andere variant voor de HSL dan waarvoor het kabinet had gekozen. Van dreigen met een kabinetscrisis, zoals toenmalig PvdA-woordvoerder Peter van Heemst gisteren beweerde ('Kok had chagrijnig gebromd dat hij naar de Koningin zou gaan'), was volgens Kok echter geen sprake. Dat zal het nieuws over de commissie-Duivesteijn vandaag wel bepalen.
De avond ben ik thuis en neem ik de tijd om samen met Liesbeth een film te kijken. Af en toe heb je nu eenmaal wat ontspanning nodig, ook al ligt er nog zoveel werk. Aan het eind van de avond kan ik het niet laten om toch nog even aan de APB-speech te werken en een eerste poging vast aan enkele medewerkers te mailen.

Labels
André Rouvoet

« Terug

Reacties op 'Crisis, what crisis?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.