Geert

donderdag 02 september 2004 23:50

Vlak voordat ik het bijltje erbij neergooi, komt het bericht door dat Geert Wilders uit de VVD-fractie is gestapt. Ach, Geert, ik vrees dat jij niet erg gelukkig gaat worden de komende tijd...!

Het grootste deel van deze Kamerdag zit ik in het integratiedebat. Balkenende en Verdonk antwoorden op de inbreng van de fracties. Jan Marijnissen stelt aan het eind van het debat terecht vast dat het niet een erg opwindend debat is geweest. Nu is dat voor onze fractie ook geen doel op zich, maar iets meer pit was wel aardig geweest... Overigens was het wel redelijk inhoudelijk.
De avond ben ik thuis. Ik neem de tijd om met Liesbeth een film te kijken. Later op de avond nog aan de slag met de dagelijkse stroom e-mails. Vlak voordat ik het bijltje erbij neergooi, komt het bericht door dat Geert Wilders uit de VVD-fractie is gestapt. 'k Heb er vanmiddag nog even met hem over gesproken dat het - áls het fout zou lopen met de VVD-fractie - niet mee zal vallen om zich als eenmansfractie drie jaar lang te profileren naast de VVD. Ach, Geert, ik vrees dat jij niet erg gelukkig gaat worden de komende tijd...!
Labels
André Rouvoet

« Terug

Reacties op 'Geert'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.