Startzondag

maandag 13 september 2004 00:01

Pas in de middag zet ik me aan de APB-speech, die ik tijdig genoeg naar het secretariaat mail om te kunnen worden rondgestuurd in het team; zodoende kunnen we 'm morgen in de fractievergadering bespreken.

Gisteren de 'startzondag' gehad: zoals ieder jaar na de startweek met allerlei activiteiten en - tot besluit - de gemeentedag, wordt op de startzondag het startsein gegeven voor het nieuwe kerkelijke seizoen en alle gemeentelijke verenigings- en clubactiviteiten. De diensten zijn dan in het bijzonder op de jeugd gericht. In de middagdienst begeleid ik samen met drie anderen enkele liederen op de gitaar. Vroeger speelde ik graag gitaar op de jeugdvereniging, maar tegenwoordig komt het er weinig van. Altijd weer fijn om te doen.

Vandaag heb ik een flink deel van mijn tijd besteed aan het lezen van kranten en knipsels, het beantwoorden van mails en het ordenen van de papierwinkel op mijn werkkamer. Pas in de middag zet ik me aan de APB-speech, die ik tijdig genoeg naar het secretariaat mail om te kunnen worden rondgestuurd in het team; zodoende kunnen we 'm morgen in de fractievergadering bespreken. En natuurlijk volg ik het nieuws: over de spreekkoren bij ADO - Ajax, over de dubieuze paddestoel-wolk in Noord-Korea, enz. Nog de fractievergadering voorbereiden en m'n agenda voor de rest van de week doornemen; dan weet ik weer een beetje wat me allemaal te wachten staat...
Labels
André Rouvoet

« Terug

Reacties op 'Startzondag'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.