Andre Rouvoet en Lijsttrekker Pieter Plug in debat in Wezep

maandag 21 februari 2011 20:00

Uit een recente eerste peiling in opdracht van Omroep Gelderland en uitgevoerd door onderzoeksbureau Tangram bleek dat de ChristenUnie met 22% van de stemmen als grootste partij op de Veluwe uit de peilingen komt. Voor ons als ChristenUnie reden om met veel elan aan de weg te timmeren en nog meer Veluwenaren “uit overtuiging” 2 maart a.s. op de ChristenUnie te laten stemmen, aldus lijsttrekker Pieter Plug. Ik ben dan ook blij dat partijleider André Rouvoet zijn medewerking heeft toegezegd en naar Wezep komt; voor de Gelderse burger een unieke kans om de politici aan de tand te voelen.

De provinciale politici van de ChristenUnie zijn ’s middags al in de Noord-Veluwe op werkbezoek. Zo zal de botterwerf de Hellege aan de Havenkade in Elburg bezocht worden. De botterwerf is hoofdzakelijk gerealiseerd door vrijwilligers met o.a. ondersteuning van de provincie Gelderland. Vooral de binnenkort op te starten leerschool zal tijdens dit bezoek centraal staan Daarnaast zullen de politici in de gemeente Oldebroek spreken over een goede ontsluiting van een bovenregionaal bedrijventerrein van de gemeente Oldebroek, Hattem en Heerde. Ook staat er een bezoek gepland in de gemeente Hattem waar het gezelschap ontvangen zal worden op het gemeentehuis. De onderwerpen die daar aan de orde komen zijn o.a. het Apeldoorns Kanaal en de Hattemerpoort in verbinding met de IJssel, waarbij zo mogelijk ook ter plaatse gekeken zal worden om een goed beeld van de kwesties te krijgen.

De ChristenUnie avond wordt gehouden in congres & partycentrum Coelenhage, Zuiderzeestraatweg 486 te Wezep. De zaal is open vanaf 19.15 uur. Aanvang 19.45 uur. Iedereen is daar van harte welkom.

« Terug

Archief > 2011 > februari